FACEBOOK

StudioAudioworkx

De studio is gelegen in het hart van de Brabantse Kempen en straalt rust en authenticiteit uit. Zo is er vanuit de opnameruimte een uitzicht op maisvelden en grazende koeien. Combineer de deskundigheid van de vennoten, de akoestiek van de opnameruimte en de laatste technische snufjes met de landelijke ligging en iedere muzikant voelt zich als een vis in het water. En dat is de voorwaarde voor een muzikale topproductie.
StudioAudioworkx
StudioAudioworkx shared Bas Soetens's post.Sunday, June 24th, 2018 at 1:56am
StudioAudioworkx
Bas
Super trots op de Black Swords! We hebben het afgelopen jaar een mooi nummer geschreven: With You, geboren in Kalu (Portugal). Wat een mooi traject! Veel gegroeid in korte tijd! Op naar een mooie toekomst!😁💪🏼🔥🔥
StudioAudioworkx
StudioAudioworkx shared Het Eindhovens Popkoor's video.Saturday, June 9th, 2018 at 6:41am
StudioAudioworkx
Het Eindhovens Popkoor
Hieronder het resultaat van onze opname sessie bij StudioAudioworkx. We zijn er super blij mee en zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij ervan vindt. En! Wil je ons live zien in Het Evoluon? Check dan: https://www.facebook.com/events/261434497754801/
StudioAudioworkx
StudioAudioworkx shared Yevgueni's post.Wednesday, June 6th, 2018 at 6:06am
StudioAudioworkx
StudioAudioworkx shared Birgit Schuurman's video.Tuesday, June 5th, 2018 at 10:12pm
StudioAudioworkx
Birgit Schuurman
De afsluiter van mijn album is een pareltje (naar mijn bescheiden mening..). “TAKE ME BACK IN TIME” schreef ik met Stef Classens en ik ben er supertrots op. Het wordt dan ook mijn volgende single! Release 22 juni!! Hoor graag wat jullie er van vinden!
StudioAudioworkx
StudioAudioworkx shared The Waiting Game's post.Saturday, June 2nd, 2018 at 7:47am
StudioAudioworkx
StudioAudioworkx shared Hippe Gasten's video.Sunday, May 13th, 2018 at 4:08am
StudioAudioworkx
Hippe Gasten
Morgen laten we een stukje van Paradijs horen. De eerste single van de nieuwe plaat. Opgenomen met producer Skiggy Rapz en gedeeltelijk opgenomen in StudioAudioworkx Hoogeloon. We gebruiken hele vette beelden van Chinatour 3. Hier een dikke tip van onze talk!